Ihan kamalaa! Jäähyväiset ovat niin vaikeita, ja varsinkin nyt kun en tiedä oliko tämä lopullista vai jatkanko taas ensi kesänä näissä töissä?! Tuntuu niin pahalta lähteä, vaikka määräaikaisella sopparilla olen ollutkin. Tykkään niin näistä kesätöistäni, että syksyisin tulee aina vieroitusoireita kun pitää lopettaa ja siirtyä muihin tehtäviin toiselle työnantajalle.

Viime vuonna vastustelin "läksiäistilaisuuden" järjestämistä, koska tuntuu niin järjettömältä kun vuosi vuodelta kiitellään samaa ihmistä, joka kuitenkin kenties palaa takaisin. Estelyni ei vaikuttanut mitään, joten tänä vuonna en edes yrittänyt vastustella. Sain ihan mielettömät läksiäislahjat, niin että oikein hävettää! Lisäksi tiedän jo nyt että tulee kova ikävä, kun en näe näitä ihmisiä enää piiiitkään aikaan, enkä kenties enää koskaan pääse töihin samaan taloon.=(

Toisaalta nyt pitää yrittää tsempata ja napata kiinni päättötyön tekemisestä. Enää ei ole muusta kiinni kuin itsestä. Aamu TV:ssäkin kerrotiin, että tulevana talvena yliopistoista valmistuu ennätysmäärä vanhan tutkintojärjestelmän opiskelijoita, koska määräaika on kulumassa umpeen. Jopa ne, jotka ovat jo 20 vuotta sitten jättäneet opintonsa kesken, ovat nyt havahtuneet ja lähteneet riipimään tutkintoaan valmiiksi. Miksi en siis minäkin. Kandi papereita nyt ei luulisi olevan kovin vaikea saada, ja muuta ei marraskuun loppuun mennessä vaaditakaan. Tsemppiä, Lapaluu, tsemppiä!