Tänään on ollut hyvä päivä. Heräsin ja nousin heti kuuden jälkeen, kävin pesulla, keräsin satoa puutarhasta(vanhempieni luona) ja ajoin kotiin. Täällä vuokraisäntä kävi mittaamassa jääkaapin paikan ja lupasipa vielä ettei nosta vuokraa niin kauan kuin minä asun tässä(eli ensi kesään). Olen onnekas kun vuokraisäntäni on niin rento miekkonen, uuden jääkaapinkin saan yhdellä kysymällä, vaikkei vanhassakaan mitään vikaa ole. Vastaavasti minä olen yrittänyt olla hyvä vuokralainen.

Periaatteessa tänään olisi pitänyt tehdä tiukasti koulujuttuja, mutta jotenkin päivä on mennyt siivotessa ja verhoja ripustellessa. Must...write...at least...one...report... Ja printterinkin olen asentanut, mutta sekään ei siis vielä vie tätä koulunkäyntiä eteenpäin. Viheliäistä miten päivät vielahtavat ohi ilman etten ole tehnyt vielä mitään!

Mun takapihalla juoksi puolilta päivin kaksi oravaa. Ensin yksi ja sitten toinen, eli ei yhtä aikaa, mutta veikeetä menoa se silti oli. Puuhun, alas nurmikolle, puuhun, alas, puuhun, alas, ja sitten syöksähdys toiseen puuhun ja sieltä loikka pihlajan latvukseen. Ihan kuin lasten riehumista, tosi huvittavaa!

Soitin aamulla pianoa, se oli mahtavaa! Nyt pitää vihdoinkin tilata se virittäjä, että saan pianon soittokuntoon mahdollisimman pian. Onneksi se ei ole ainut soitin tässä lähes soittotaidottoman soittajan kodissa! Myös kitara, nokkahuilu ja munniharppu löytyy, ja huuliharppu jota en valitettavasti osaa soittaa. Elän tiukasti toivossa että voin aloittaa laulutunnit, mutta paikkaa vaan ei löydy(siis opettaja olisi tiedossa, mutta meillä ei ole paikkaa). Mietitään kuitenkin vielä. Laulutunnit tekisivät hyvää myös tälle äänen hallinnalle, minulta kun välillä saattaa kadota ääni moneksi päiväksi.

Heitin joskus aikaisemmin ilmaan kysymyksen, että mistä tulee sana "varrota"? Kukaan ei ole kommentoinut(lue:lukenut edes koko kysymystä eikä koko blogia), mutta heitän villin vaihtoehdon ilmaan: "odottaa" on unkariksi "várni". Voiko "vartoaminen" olla ugrilaista alkuperää?! Kommentoikaa!