Aloitin tänään uudelleen vanhassa "suojatyöpaikassani" kesän tauon jälkeen. Vauhdilla mukaan arkeen, mutta onneksi työkaverit olivat tosi mukavia ja kannustavia. Itseä vähän väsytti, mutta positiivinen ilmapiiri sai työnteon tuntumaan mukavalta. Toivottavasti jaksan koko syksyn yhtä hyvin!

Lopputyö alkaa kiristää kaulaa kuin silmukka, ja syytä olisikin, en ole edes aloittanut vielä ja kuitenkin marraskuun lopussa pitäisi olla jo valmistunut! Aika pelottavaa... Eilen kirjoitin sentään ruotsin aineen, se on ollut tekemättä jo pari vuotta, joten oli ehkä aikakin. Puhtaaksikirjoitus vielä, ja sitten SEN voi palauttaa, mutta paaaaaljon muuta jää vielä roikkumaan. Including päättötyö...=/

Nyt tuli oikea jymyuutinen! Kaverini soitti ja kysyi keksisinkö hänelle ja kihlatulle juhlatilaa häitä varten kotikaupungistamme. Kerroin vaihtoehdoista, ja ja se JYMY uutinen on se, että kaverini pyysi minua kaasokseen! Vau=) Toinenkin tyttö tulee, mutta tosi ihanaa päästä kaasoksi. Jotenkin järkyttävää kyllä, että nyt näitä häitä sitten alkaa ilmestyä minunkin lähipiiriini...(itse olen sinkku). Ihanaa kuitenkin päästä kunniatehtäviin=)

Tra-la-laa! Olen kaaso! Tra-la-laa! =D