Tänään ei ainakaan tarvitse ulkoilla, koska sadetta on luvattu koko päivälle. Meinasin ensin että olisin voinut käydä ridaamassa, mutta toisaalta ehkä hyväkin etten voi, koska tällä kelillä luultavasti saaan siivottuakin jotakin. Lisäksi huomenna on viimeinen päivä kesätyöpaikassa, ja ajattelin viedä niille juustokakkua. Sekin pitää siis leipoa tänään. Onneksi eilen oli kaunis ilma, vaikka tuulikin kylmästi.

Hiirulaisen häkki pitää myös siivota, koska hän jää vielä viikoksi tänne kesäpaikkaan ja muuttaa vasta seuraavana viikonloppuna takaisin meidän "omaan kotiin". Vuokrasopimuksessa lukee "ei lemmikkejä", mutta golfpallon kokoista kääpiöhamsteria ei oikeastaan voi laskea. Olen itsekin allerginen ja pärjään hiirulaisen kanssa ihan hyvin, niin ettei siitä tulevalle asukkaallekaan kovin suurta haittaa voi tulla.

Tätä blogiani ei varmaan juuri kukaan eksy lukemaan, mutta haluaisin varmuuden vuoksi heittää ilmaan kysymyksen johon haluaisin vastauksen:

Mistä tulee lounaissuomalainen odottamista ilmaiseva sana "varrota"? "Vartoon teit" eli odotan teitä. Mistä kielestä tuo vartoaminen tulee? Itselläni on yksi arvaus, mutta haluaisin ensin kuulla muiden kantoja. Myös muita askarruttavaa alkuperää olevia sanoja saa liittää mahdollisiin kommentteihin. Kiitos jo etukäteen=)

Nyt menen siivoamaan ensin omaa huonettani ja sitten hiirulainen asumusta.